Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israels Bank best i prestisjetung rangering

Blant verdens 58 mest utviklede økonomier kommer Israel på en 17. plass i en årlig rangering. Det er det sveitsiske forskningsinstituttet IMD som står bak rangeringen, som kalles "World Competitiveness Yearbook". Instituttet etterforsker landenes grad av konkurransedyktighet ut i fra 330 ulike parametre. Israel havnet i 2009 på en 24. plass, og hoppet dermed sju plasser på listen på kun ett år. Ifølge Israels handelskammer, som representerer IMD nasjonalt, skyldes oppgangen i stor grad økonomiens stabilitet og evne til å klare seg bra gjennom finanskriser. Sammenliknet med andre land har Israel klart seg svært godt gjennom finanskrisen, noe også sentralbanksjef Stanley Fischer har presisert ved flere anledninger. Israel kom også ut som nummer én i flere av rangeringens underkategorier. Den israelske økonomien ble rangert som den mest levedyktige i møte med kriser. Israels Bank kom også svært godt ut og ble rangert som beste sentralbank. I tillegg var Israel det landet med den høyest utdannede arbeidsstyrken, opplyser Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart