Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Australsk etterretningssjef var på besøk i Israel

Australia offentliggjorde mandag at de vil utvise en israelsk diplomat fra Canberra. Avgjørelsen kommer etter måneder med etterforskning rundt bruken av forfalskede australske pass, i sammenheng med Dubai-drapet i januar. Hamas-leder Mahmoud al-Mabhouh ble likvidert av en gruppe på minst tretti personer som kom seg ulovlig inn i Emiratene ved hjelp av forfalskede pass. Politiet i landet og vestlige diplomater har hevdet at Mossad står bak aksjonen, uten at Israel har innrømmet dette. Tidligere denne måneden var lederen for Australias etterretningsorganisasjon, David Irvine, på plass i Israel som en del av etterforskningen rundt passforfalskningene. Hans konklusjoner har nå overbevist regjeringen i Canberra om at Mossad står bak, melder Ha’aretz. Den australske beslutningen om å utvise diplomaten er mottatt med sjokk i Israel. Kilder i utenriksdepartementet beskriver situasjonen som en "svært alvorlig krise". – Israel uttrykker sorg over det australske tiltaket, som ikke står i forhold til kvaliteten i båndene mellom de to landene, skriver utenriksdepartementet i en uttalelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart