Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kun gassmasker for 60 prosent av befolkningen

På grunn av en budsjettkonflikt med finansdepartementet har IDF kun delt ut gassmasker til 60 prosent av befolkningen. Maskene skulle deles ut som et ledd i en landsdekkende sivilforsvarsøvelse som pågår denne uken. Målet har vært å se hvordan de vil fungere dersom det brøt ut full krig i regionen. I 2006 begynte forsvarsdepartementet å samle inn igjen gassmaskene som har vært tilgjengelige i alle israelske hjem. Tidligere i år startet prosessen med å dele ut oppgraderte versjoner av dem. Men kun 60 prosent av gassmaskene har blitt oppgradert på grunn av en konflikt mellom forsvars- og finansdepartementet om hvem skal ta regningen. IDF understreker imidlertid at dersom en krig skulle bryte ut, vil man raskt kunne få produsert og sendt ut de resterende gassmaskene, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart