Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Yousef kan bli utvist fra USA

Han har reddet titalls israelere fra sin sikre død, ja til og med noen amerikanere. Han har arbeidet som agent for Shin Bet og rammet Hamas fra innsiden. Likevel risikerer Mosab Hassan Yousef å bli utvist fra USA fordi de mener han kan være en "sikkerhetstrussel". Begrunnelsen er at Hassan Yousef har deltatt i "terrorvirksomhet", noe han selv heller ikke benekter, som sønn av en av Hamas’ grunnleggere. – Jeg søkte om politisk asyl i USA. Ikke helt overraskende svarte de 23. februar 2009 at jeg var "forhindret i å få innvilget asyl etter som det er rimelig grunn til å tro at du er en fare for USAs sikkerhet fordi jeg har deltatt i terroristvirksomhet". Hassan Yousef har gitt Homeland Security et eksemplar av den nye boken sin "Sønn av Hamas", uten å lykkes med å forandre dommen. – Samtidig som jeg arbeidet for Israels etterretningstjeneste, stilte jeg opp som terrorist. Ja, jeg hadde skytevåpen. Ja, jeg var i terroristmøter med Yassir Arafat, med min far og andre Hamas-ledere. Det var en del av min jobb. Og jeg ga videre all informasjon som jeg samlet i disse møtene til Shin Bet og reddet livet til mange mennesker, til og med amerikanere, skriver Mosab Hassan Yousef på bloggen sin. 30. juni skal han på et forhør i immigrasjonsretten i San Diego, Carlifornia. Klarer han å bevise der at han ikke er terrorist, er han en fri mann. – Å avsløre terroristhemmeligheter og advare verden i min første bok kostet meg alt. Jeg er en forræder mot mitt folk, utstøtt av min familie, en mann uten land. Og nå vender det landet meg ryggen som jeg kom til for å finne beskyttelse, skriver Yousef.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart