Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hizbollah opererer fra baser i Syria

De væpnede styrkene til den islamistiske bevegelsen Hizbollah opererer militære leirer på syrisk territorium, ifølge en reportasje i avisen British Times. Journalistene skal ha sett satelittbilder av minst ett hemmelig våpenlager hvor bakke-til-bakke raketter blir lagret. I leiren er det også boliger for Hizbollah-soldater og store mengder kjøretøy. – Hizbollah kan operere helt fritt her, sier en sikkerhetskilde til avisen. – De flytter ofte våpen i dårlig vær, når israelske satelitter ikke kan følge dem, legger han til. Ifølge reportasjen var det kun to Scud-raketter som ble overført fra syrisk til libanesisk territorium tidligere i vår.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart