Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gaza-flåten forsinket

Den internasjonale skipsflåten som planlegger å seile til Gaza-stripen ligger fortsatt i internasjonalt farvann utenfor Kypros. Arrangørene forhandler med kypriotiske myndigheter for å få overført en gruppe med 25 politikere som befinner seg på øya, melder Yedioth Aharonoth. Fredag nektet Kypros å la skipene komme inn til kypriotiske havner. En talsmann for regjeringen fordømte den israelske blokkaden og uttrykte solidaritet med det palestinske folk. Samtidig gjorde han det klart at flåten ikke fikk komme inn til Kypros for å beskytte øystatens "vitale interesser". Gaza-flåten vil tidligst kunne være utenfor Gaza-kysten på søndag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart