Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA og araberne til enighet under atomsamtaler

USA skal ha akseptert arabiske krav om å presse Israel angående atomprogrammet som landet angivelig har, melder Yedioth Aharonoth. På den måten kan man få på plass en global anti-atomvåpenpakt, forklarte vestlige diplomater fredag. Men fortsatt kan Syria og Iran blokkere erklæringen, som har blitt godkjent av de fleste av de 190 landene som undertegnet ikke-spredningsavtalen (ISA) i 1970. I én måned har disse nasjonene arbeidet for å forbedre denne avtalen. Møtene som ISA-landene holder fatter avgjørelser basert på konsensus, noe som betyr at et eller begge disse nasjonene kan stikke kjepper i hjulene på avtalen. – Vi har en avtale som alle kan leve med. Nå er spørsmålet: Vil Iran gjøre det som er rett? Vil de gå imot noe som hele Den arabiske liga og alle andre her er for?, sier en vestlig diplomat. Det siste utkastet oppfordrer Israel, som aldri har undertegnet ISA, om å ta del i avtalen og åpne for kontroll av sitt atomprogram av Det internasjonale atomenergibyrået.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart