Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Merkel: – Kvartetten bør bidra i granskning

Tysklands rikskansler Angela Merkel mener Midtøsten-kvartetten må ta del i etterforskningen av Israels aksjon på Gaza-flåten. En talsmann sier Merkel har snakket med PA-president Mahmoud Abbas og uttrykt sin sorg over tapet av menneskeliv. Hun var enig med ham i at en grundig etterforskning bør komme på plass for å lette på spenningen i regionen. Hun foreslo også at Midtøsten-kvartetten (USA, FN, EU og Russland) tar del i granskningsarbeidet.
Israel har tidligere avvist oppfordringer fra FN og andre om å få på plass en internasjonal granskning. Landet sier at soldatene kun brukte makt fordi de selv ble angrepet ombord det tyrkiske flaggskipet, da ni mennesker til slutt ble drept.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart