Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Erdogan møter sterk kritikk på hjemmebane

Politikere fra den tyrkiske opposisjonen og en rekke avisspaltister i landet uttrykker sin bekymring over statsminister Recep Tayyib Erdogans enorme kritikk mot Israel de siste ukene. . Ifølge kritikerne fører statsministerens uttalelser til økt folkehat mot Israel. De frykter at han er i ferd med å ødelegge den delikate balansen som Tyrkia har hatt i sitt forhold til Øst og Vest. Den offentlige agendaen blir diktert av den ekstremistiske humanitære bevegelsen IHH, som eide skipet hvor ni tyrkiske aktivister ble drept i kamp mot israelske soldater i forrige uke. Organisasjonen er islamistisk og har, i følge mange, bånd til ulike terrororganisasjoner. Kemal Kilicdaroglu, leder for Det republikanske folkepartet, hevder Erdogan visste om at enkelte personer om bord på skipet Mavi Marmara ville ty til vold. Men likevel, hevder han, tillot statsministeren flåten å reise. På sin side benekter Erdogan anklagene og hevder Kilicdaroglu er en "advokat" for Israel og at han skal ha forsøkt å overbevise IHH om å ikke reise til Gaza. Spaltist i den tyrkiske avisen Hurriet, Cuneyt Ulsever, skrev nylig at "folket vil snart forstå at IHH er til skade for Tyrkia". Effekten av denne krisen blir at Vesten begynner å tro at Tyrkia rotter seg sammen med Iran, Syria, Hamas og Hizbollah, hevder han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart