Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ya’alon mener bording var en «fiasko»

Strategiminister Moshe Ya’alon kritiserte tirsdag sider ved operasjonen mot Gaza-flåten i Middelhavet for en drøy uke siden. Han kalte bordingen en "fiasko". – Det var ikke laget gode nok prosedyrer for hvordan soldatene skulle opptre [i ulike situasjoner], sa Ya’alon. – Beslutningen var riktig, men det finnes rom for forbedringer. Det vil jeg ikke utdype noe mer, la han til. Ya’alon, som var fungerende statsminister da operasjonen ble satt ut i live, skryter av soldatene som tok kontroll over skipene i flåten på vei til Gaza-stripen. – De kjempet heroisk på dekk og det hele fant sted under umulige forhold, forklarte han. – Det var noen funksjoner som sviktet under planleggings- og operasjonsfasen. Jeg advarte om dette før hendelsen, hevdet Ya’alon. Kritikken fra Ya’alon kan tolkes som et politisk stikk mot forsvarsminister Ehud Barak. Ya’alon er en av de fremste kandidatene i Likud-partiet til å overta som forsvarsminister dersom Arbeiderpartiet og Barak skulle trekke seg fra regjeringen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart