Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Obama: Gaza-situasjonen uutholdelig

USAs president Barack Obama kalte onsdag situasjonen på Gaza-stripen for «uutholdelig». Det trengs en ny tilnærming i Gaza-politikken, uttalte han etter et møte med PA-president Mahmoud Abbas.
– Vi – og jeg tror president Mahmoud Abbas er enig med meg – anerkjenner at Israel ikke burde oppleve raketter flygende ut fra Gaza inn på sine områder. Så det burde være en måte vi kan stanse våpenstrømmen som kan skade Israels sikkerhet. På samme tid må vi gjøre dette på en måte som tillater menneskene på Gaza å leve ut sine ønsker og drømmer, både for dem selv og sine barn […] Vi har allerede innledet noen tøffe diskusjoner med israelerne for å oppnå det, forklarte presidenten.
Samtidig spådde Obama «virkelig framgang» i løpet av de neste månedene, i amerikanernes innsats for å få Israel og palestinerne til å møtes for direkte forhandlinger. Det krever likevel at begge sider forplikter seg, noe han mener er mulig siden begge ønsker fred, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart