Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Rachel Corrie bordet uten vold

Skipet Rachel Corrie, som var på vei inn til Gaza-stripen, ble lørdag tatt i arrest til Ashdod-havn av israelske marinestyrker. Bordingen ble gjennomført uten noen form for vold. – Dette viser forskjellen på en humanitær seilas og en seilas med terroraktivister, sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu. – Med gårsdagens skip og med fem av skipene i forrige ukes flåte gikk bordingen for seg uten skader. Bare på ett skip brukte en organisasjon som er tilhenger av terror sine kjempere, og det endte som det gjorde, legger Netanyahu til. Aktivistene på Rachel Corrie blir i dag sendt ut av Israel.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart