Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Tyrkisk avis viser bilder av israelske soldater som er banket opp

Tyrkias største avis, Hurriyet, publiserer søndag nye bilder fra konfrontasjonen mellom voldelige aktivister og israelske soldater på skipet Mavi Marmara sist mandag. Bildene er trykket under overskriften "Tårene til en kommandosoldat". Det viser en eller flere israelske soldater som er banket opp og blør, og som helt klart er overmannet av aktivistene. Soldatene er også tatt med ned fra dekket og inn i skipet.

Bildene ser ut til å bekrefte meldingene om at de første soldatene som landet på dekkk fra helikopter ble overmannet og tatt til fange av aktivistene. De israelske soldatene har hele tiden hevdet at de åpnet ild med skarp ammunisjon fordi de var truet på livet. Tyrkiske aktivister sier til Hurriyet at disse bildene ble slettet fra minnekortene mens de var i Israel. De har nå lykkes med å gjenopprette bildene. Se alle bildene som Hurriyet har publisert på nettsiden. Det er uklart om israelske myndigheter bevisst har holdt disse bildene tilbake fra publisering tidligere. På den ene siden kunne disse bildene ha vært med å bekrefte den israelske versjonen av hendelsen. På den andre siden er bildene veldig ydmykende for de israelske forsvarsstyrkene. – Bildene beviser klart og tydelig det Israel har sagt gjentatte ganger, at ombord på Mavi Marmara var det leiesoldater som ønsket å drepe de israelske soldatene, sier talsmannskontoret til IDF i en uttalelse. – Bildene ville sett annerledes ut dersom soldatene hadde valgt å skyte hver person de møtte, heter det videre.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart