Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hvorfor lot Israel dem slippe fri?

En sentral pengeinnsamler for Hamas og en syrisk etterretningsoffiser var blant aktivistene ombord på Gaza-flåten som ble bordet for snart to uker siden. – Hvorfor ble disse sluppet fri når Gilad Shalit framdeles sitter i fangenskap? sier tjenestemenn i israelsk etterretning til Yedioth Aharonoth. Det har også tidligere kommet kritikk mot statsminister Benjamin Netanyahu fra forsvarskilder, etter at han ga amnesti til alle flåteaktivistene før forhør var avsluttet. – Beslutningen om å slippe aktivistene fri ble ikke tatt av IDF, sier talsmannskontoret i det israelske forsvaret i en uttalelse. Amin Abu-Rashid (43), en palestiner med nederlandsk statsborgerskap, er en av de ledende pengeinnsamlerne for Hamas i Europa. Han skal ha hatt nære forbindelser med Mahmoud al-Mabhouh, Hamas-mannen som ble drept i Dubai tidligere i år. Ifølge det serbiske nyhetsbyrået Focus var Yasser Muhammad Sabag også deltaker på Gaza-flåten. Sabag er en syrisk etterretningsoffiser som er i nær forbindelse med iranske etterretningsnettverk på Balkan. Netanyahu skal ha fattet beslutningen om å gi aktivistene amnesti på bakgrunn av intenst internasjonalt press, først og fremst fra Tyrkia.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart