Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Saudi-Arabia gir Israel luftkorridor til Iran-angrep

– Saudi-Arabia har gitt Israel en smal luftkorridor for et angrep mot Iran, ifølge den britiske avisen London Times. Luftforsvars-styrkene i Saudi-Arabia skal, ifølge en amerikansk forsvarskilde, ha øvd på et scenario hvor de slipper israelske fly gjennom på vei til Iran. Det amerikanske utenriksdepartementet kjenner til dette, og støtter tiltaket, sier kilden. Ifølge reportasjen har en kilde i den saudiske regjeringen også bekreftet at landet vil vende det blinde øyet til israelske jagerfly som er på vei mot Iran. – Vi vet alle om dette. Vi vil slippe dem [israelerne] gjennom og ikke se noe, skal kilden ha sagt. De fire hovedmålene for et israelsk angrep mot Iran vil sannsynligvis bli anrikningsanleggene i Natanz og Qom, tungtvannreaktoren i Arak og det atom-relaterte anlegget i Isfahan. Reaktoren i Bushehr kan også være et aktuelt mål.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart