Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Samlet støtte til Israel fra Senatet

Fredag avviste Det hvite hus at USA kommer til å støtte en internasjonal granskning av flåtebordingen. – USA støtter en israelsk granskning, gjorde talsmann Tommy Vietor klart. Demokratenes gruppeleder og Republikanernes gruppeleder i det amerikanske senatet har skrevet et felles brev til president Barack Obama, hvor de oppfordrer han til å vise sterk støtte til Israel i internasjonale sammenhenger, understreker Israels rett til selvforsvar og oppmuntrer til å etterforske den tyrkiske arrangøren av Gaza-flåtens forbindelser til terror. Brevet går nå på omgang i senatet, slik at representantene kan underskrive oppropet. Senatorene foreslår også at den tyrkiske gruppen IHH, etter en nærmere granskning av amerikansk etterretning, blir lagt inn på USAs liste over terrororganisasjoner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart