Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skyteangrep mot politibil, én politimann drept og to skadet

Væpnede palestinere åpnet ild mot en politibil på Vestbredden mandag morgen. En av tjenestemennene døde to timere senere av skadene, to andre er moderat og lettere skadet. Angrepet skjedde langs riksvei 60, nord for Hebron. Foreløpig etterforskning indikerer at angrepet var godt planlagt. – Dette var helt klart et terrorangrep. Det ble gjennomført mot en vanlig politibil, sier talsmann for politiet Micky Rosenfeld. Det pågår nå en storstilt jakt etter angriperne. I desember 2009 ble en 40 år gammel israelsk rabbiner skutt og drept fra en passerende bil på Vestbredden. I mars 2009 ble to politimenn drept i et skyteangrep i Jordan-dalen. De første årene av den andre intifadaen gjennomførte palestinske terrorister hundrevis av skyteangrep mot israelske kjøretøy. Antallet bemannede IDF-kontrollposter på Vestbredden gikk ned fra 63 til 44 det siste året, ifølge organisasjonen B’Tselem. Etter hvert terrorangrep kommer det kritikk mot regjeringen for disse lettelsene i bevegelsesfriheten, som terroristene utnytter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart