Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terrorister angrep med flere automatvåpen

Det må ha vært en gruppe på flere terrorister som stod bak skyteangrepet på en israelsk politibil nord for Hebron mandag. Politibilen skal ha blitt truffet av ammunisjon fra flere automatvåpen, skriver Amos Harel og Avi Issacharoff i Ha’aretz. Sjåføren fikk bare lettere skader, og fortsatte å kjøre. Det kan ha reddet livet til de fleste passasjerene. Yehoshua Sofer, som satt til venstre på rekken bak sjåføren, ble kritisk skadet og døde senere. En gruppe som kaller seg selv "Al-Aqsa Martyrbrigader – Imad Mughniyeh-gruppen" hevder at de stod bak angrepet. Slike meldinger har også kommet etter andre terrorangrep, men det er usikkert om en slik gruppe virkelig eksisterer, ifølge de to journalistene. Merkelappen kan være et forsøk på å forvirre de israelske sikkerhetsstyrkene. Det er også mistenkelig at en gruppe som identifiserer seg med Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader, velger å være aktiv i et område hvor Hamas står sterkt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart