Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi vil anta at provokatører er ombord

– Den israelske marinen vil være forberedt på at det er provokatører ombord i ethvert nytt skip som måtte prøve å bryte blokaden av Gaza-stripen, sier kontreadmiral Ran Ben-Yehuda til Jerusalem Post. – Jeg vil anbefale humanitære aktivister som planlegger å delta på disse flåtene å tenke seg veldig godt om, fordi de kan ikke vite hvem som ellers er ombord, sier Ben-Yehuda. – Vi tror at det vil være grupper som vil prøve å provosere og gjenta det som skjedde ombord på Mavi Marmara, legger han til. Kontreadmiralen opplyser at alle de ni menn som ble drept under bordingen av Mavi Marmara var voldelige leiesoldater. – Ingen uskyldige mennesker ble drept, bare terroristene, sier han. Det kommer meldinger om nye skip til Gaza-stripen fra flere land, inkludert Iran, Libanon, Sudan, Tyrkia, Storbritannia, Norge og andre europeiske land. Israelske myndigheter har bedt EU å forhindre at skip på vei til Gaza-stripen forlater havner i EU og tar med seg europeiske statsborgere. Det første skipet som er ventet inn mot Gaza-stripen kommer fra Libanon, med flere titalls journalister og europeiske palestina-aktivister.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart