Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel slipper flere typer varer inn til Gaza

Midtøsten-utsending Tony Blair og Israels statsminister Benjamin Netanyahu har blitt enige om en plan som vil lette på begrensningene i varer som overføres gjennom israelske grensestasjoner til Gaza-stripen. – Dette er et veldig viktig skritt, sa Blair tirsdag. Det er ventet at planen kommer til å bli godkjent i regjeringsmøtet i dag. I de nye bestemmelsene vil Israel åpne for å slippe inn byggematerialer til FN-finansierte byggeprosjekter og vurdere utplassering av observatører fra EU eller PA på grensestasjonene. Listen over varer som er svartelistet vil også bli revidert, men det vil fortsatt være forbudt å overføre varer som kan bli brukt til våpenproduksjon. – Dette vil gjøre oss i stand til å holde våpen og våpenmaterialer ute fra Gaza, samtidig som vi hjelper den palestinske befolkningen der, forklarte Blair. – Politikken for Gaza bør være å isolere ekstremistene, men hjelpe folket, la han til. Blair og Netanyahu har møtt hverandre tre ganger i løpet av de siste ti dagene, og har hatt en rekke telefonsamtaler.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart