Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nye videobilder fra Mavi Marmara

Israelske myndigheter har offentliggjort et nytt videoklipp som ble funnet blant eiendelene til passasjerene på skipet Mavi Marmara som ble bordet av israelske soldater 31. mai. På videoen taler Bulent Yildirim, lederen for den tyrkiske gruppen IHH, til sine tilhengere før den israelske aksjonen. – Hvis dere [Israel] sender kommandosoldater, vil vi kaste dem ned fra her og dere [Israel] vil bli ydmyket for hele verden, sa Yildirim. Under bordingen var det nettopp dette som skjedde. En israelsk soldat ble overmannet og kastet utenfor ripen, og ble alvorlig skadet. – Millioner av martyrer marsjerer mot Gaza, sa et egyptisk parlamentsmedlem til tilhørerne. IHH opplyser at de planlegger en ny flåte til Gaza i slutten av juli.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart