Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Avram Grant med ny jobb i West Ham

Den mest suksessrike israelske manageren i Israels 62 år lange historie, Avram Grant, har signert en fireårskontrakt med Premier League-laget West Ham United. Den tradisjonsrike London-klubben hadde en skuffende sesong og berget så vidt plassen. Tidligere manager Gianfranco Zola fikk til slutt sparken. Grant, som førte Chelsea til Champions League-finale i 2008, kommer rett fra en managerjobb i Portsmouth. Klubben rykket ned fra Premier League og har enorme økonomiske problemer. Israeleren ble sluppet fri fra kontrakten fordi han ikke hadde fått utbetalt lønn på flere måneder. Han takket nei til et lukrativt Chelsea-tilbud om å arbeide som sportssjef, til fordel for managerjobben i West Ham. – Jeg er stolt og beæret over å få bli manager i West Ham. Det vil bli en spennende utfordring og jeg er klar for å gjøre mitt beste, sier Grant til klubbens hjemmeside. – Dette er en fantastisk klubb med flotte fans og en historie som er respektert verden over. Jeg ser allerede fram til å arbeide med mine spillere i juli og forberede den nye sesongen, legger han til. Ifølge Ha’aretz planlegger Grant å gjøre sin landsmann Tal Ben Haim til sin første signering i sommer. Landslagsstopperen spilte under Grant i Chelsea og Portsmouth og har heller ikke fått utbetalt lønn hos sistnevnte. Dermed kan han gå gratis til Upton Park. Han skal allerede ha innledet kontraktsforhandlinger med klubben.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart