Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Lieberman ble ikke informert om møte

Israels handels-. industri- og arbeidsminister Benjamin Ben-Eliezer (bildet) møtte Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu i et hemmelig møte i Brussel onsdag. Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak hadde godkjent møtet i forkant, men utenriksminister Avigdor Lieberman var ikke informert. – Dette er et brudd på alle normale prosedyrer. Det undergraver tilliten mellom utenriksministeren og statsministeren, sier en medarbeider av Lieberman. Netanyahus medarbeidere sier det bare var "tekniske" årsaker til at Lieberman ikke hadde blitt orientert i forkant om det uoffisielle møtet. Hensikten med møtet i Sveits var å reparere forholdet mellom Tyrkia og Israel, som er blitt svært dårlig etter bordingen av Mavi Marmara 31. mai. Det er foreløpig ikke kommet fram noen detaljer fra møtet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart