Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Svartelisten er klar

Den nye listen over varer som ikke kan innføres på Gaza-stripen er klar. Yossi Gal fra utenriksdepartementet og generalmajor Eitan Dangot presenterte listen mandag. Alt som ikke står oppført på listen kan nå fritt leveres gjennom israelske grensestasjoner. USA og EU ønsker de nye restriksjonene velkommen. – Vi tror dette vil gi en betydningsfull forbedring i levekårene til folk på Gaza-stripen, samtidig som det holder våpen borte fra hendene til Hamas, sa Tommy Vietor, en talsmann for Det hvite hus. – Israels nye politikk skal forbedre livene til befolkningen på Gaza-stripen, samtidig som det tar hensyn til Israels legitime bekymring for sikkerheten, sier EUs utenrikssjef Catherine Ashton. Hamas-talsmann Sami Abu Zuhri mener Israels nye politikk er "verdiløs", og krever at alle restriksjoner oppheves. I tillegg til våpen, inkluderer svartelisten enkelte kjemiske stoffer som kan brukes til å lage eksplosiver, kulelager, navigasjonsutstyr, dykkerutstyr og andre produkter som kan utnyttes til militære formål av terrororganisasjoner. Byggematerialer sliper nå inn på Gaza-stripen, men bare til prosjekter som er godkjent av PA-myndighetene i Ramallah og er under internasjonal overoppsyn.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart