Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas fordømmer Fayyad-Barak møte

Forsvarsminister Ehud Barak tok imot PA-statsminister Salam Fayyad i King David Hotel i Jerusalem mandag. De to lederne drøftet samarbeid omkring varelevering til Gaza-stripen og sikkerhetssamarbeidet på Vestbredden. De ble også enige om å opprette en direkte kommunikasjonslinje mellom sine to kontorer, "for å øke koordinasjonen og gi svar i saker som gjør direkte og rask kontakt mellom partene nødvendig". Hamas-bevegelsen, som kontrollerer Gaza-stripen, fordømmer møtet. – Møtet er etter Fayyads agenda, som ikke tjener interessen til det palestinske folk på noen måte, sier Hamas-talsmann Fawzi Barhoum. Fayyad blir også anklaget for å "vaske blodet av Baraks hender" etter bordingen av Gaza-flåten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart