Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Ikke grunnlag for direkte forhandlinger

PA-statsminister Salam Fayyad vil ikke gå inn for direkte forhandlinger med Israel. – Vi har hittil ikke sett framgang som gir grunnlag for å vurdere direkte forhandlinger, sa Fayyad til nyhetsbyrået Reuters torsdag. Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit mener arabiske stater bør arbeide i FN for en ensidig erklæring av en palestinsk stat dersom det ikke snart blir et gjennombrudd i de indirekte forhandlingene mellom PA og Israel. – Opprettelse av staten bør ikke bli utsatt mer enn dette året, sa Gheit torsdag.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart