Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avviser drivstoffnekt

Tyskland, Storbritannia og De forente arabiske emirater har siden sist uke nektet iranske fly å fylle drivstoff på sine flyplasser, meldte det iranske nyhetsbyrået ISNA mandag. Forbudet skal ha rammet det statlige selskapet Iran Air og det privateide selskapet Mahan Air. Meldingen blir avvist av de tre landenes myndigheter. – Det stemmer ikke at vi ikke har fått drivstoff, sier Mohammad Reza Rajabi, lederen av flyselskapet Iran Airs virksomhet i Tyskland. Også det iranske utenriksdepartementet avviser drivstoffnekten tirsdag. – Dette er en del av propagandakrigen mot den islamske republikk, sier talsmann Ramin Mehmanparast.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart