Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Direkte forhandlinger fra august

Statsminister Benjamin Netanyahu diskuterte søndag med regjeringens sju mest sentrale ministre muligheten for å innlede direkte forhandlinger med PA. Han skal, ifølge Yedioth Aharonoth, ha instruert dem til å ikke kommentere fredsprosessen i media. Netanyahu skal også ha fortalt ministrene om sitt siste besøk i Washington, der han møtte president Barack Obama, utenriksminister Hillary Clinton og FNs generalsekretær Ban Ki-moon. I et intervju søndag hevdet den israelske statsministeren at en fred med palestinerne ikke vil kunne være ferdig realisert innen 2012. – Kan vi få på plass en framforhandlet fred? Ja. Men kan den bli implementert innen 2012? Jeg tror det vil ta lenger tid enn det, forklarte han til Fox News. Under intervjuet sa Netanyahu at han er klar for direkte forhandlinger, men at PA-president Mahmoud Abbas må ta ansvar. – Jeg trenger en partner på den andre siden, sa Netanyahu.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart