Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hizbollah har liste med mål inne i Israel

En sentral skikkelse i Hizbollah, sjeik Nabil Kaouk, sier terrorgruppen har en liste med militære mål inne i Israel som de ønsker å ramme under en framtidig krig. Utspillet kommer som en respons på at IDF i forrige uke presenterte materiale som viser at Hizbollah har et nettverk våpenlagre og kommandosentre i Sør-Libanon. Ifølge Kaouk forsøkte Israels militære med dette å gjenvinne folkets tillit etter at "den israelske opinionen mistet troen" på dem under "tapet" i Libanon-krigen i 2006. Også Hizbollah-leder Hassan Nasrallah uttalte seg om Israels liste med militære mål sødag. – La fiendens ledere få vite at vi har en liste full av mål. De vet alle sammen at alle deres øvelser og trusler vil kollapse under motstandens overraskelser ved en framtidig krig, hevdet han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart