Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tyskland forbyr innsamlingsorganisasjon for bånd til Hamas

Organisasjonen Internationale Humanitaere Hilfsorganisation, registrert i Frankfurt, er erklært ulovlig av det tyske innenriksdepartementet. Organisasjonen har finansiert organisasjoner på Gaza-stripen som er tett knyttet til Hamas, opplyser innenriksminister Thomas de Maiziere mandag. – Gaver gitt til såkalte velferdsgrupper tilknyttet Hamas, slik som millionene som er gitt av IHH, bidrar i virkeligheten til å støtte terrororganisasjonen Hamas som helhet, sier de Maiziere. Han skal også ha sagt at organisasjoner som direkte eller indirekte jobber mot Israels rett til å eksistere, mister deres rett til å være aktive i Tyskland. I 2004 slo en tysk domstol fast at Hamas fungerer som en enhetlig organisasjon. Deres humanitære arbeid kan ikke skilles fra deres terroraktivitet og politiske virksomhet. Den tyske organisasjonen har ingen forbindelse til den tyrkiske organisasjonen IHH, selv om de har samme forkortelse.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart