Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Benayoun med harde anklager mot Benitez

Den israelske landslagskapteinen Yossi Benayoun hevder tidligere manager i Liverpool, Rafa Benitez, forsøkte å bryte ham ned. Midtbanemannen, som nylig signerte for regjerende Premier League-mester Chelsea i en 60 millioner kroners avtale, sier hans tidligere sjef var den eneste grunnen til at han valgte å forlate Anfield Road. – Alle spør meg hvorfor jeg forlot Liverpool. Det er bare én grunn: Rafa Benitez, forteller han til den britiske avisen The Guardian. Benayoun forklarer at han aldri ble behandlet med den respekt som han mener han fortjente. – Dersom jeg spilte bra, følte jeg aldri at han gav meg ros. Før sesongens siste kamp skal Benitez ha tatt israeleren til side og sagt: "Du blir ikke med i troppen til den siste kampen. Takk for tre års tjeneste. Du kan nå ringe agenten din for å få på plass en avtale med en annen klubb." – Det var da Chelsea kom med et tilbud, og avtalen var på plass før Benitez forsvant, forklarer Benayoun.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart