Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Palestiner ble reddet av israelsk politi etter slangebitt

En 20 år gammel palestinsk gjeter kan sannsynligvis takke israelsk grensepoliti for at han lever. Søndag kveld ble Rami Hariziat Hassan bitt i foten av en slange. Med hjelp av vennen Raja Talam Va’ada kom han seg til en lokal israelsk kontrollpost på Vestbredden og ba soldatene om hjelp. En sanitetssoldat begynte å gi Rami førstehjelp allerede på kontrollposten. Tilstanden var kritisk. – Han holdt på å dø. Han pustet ikke, forteller Raja til Jerusalem Post. Soldatene tilkalte en ambulanse som kjørte i all hast med gutten til Sheba-sykehuset i Tel Hashomer. Der ble det gitt motgift. – Vi ønsker å takke alle – grensepolitiet og legene på sykehuset, sier Raja. Før Rami ble utskrevet fra sykehuset fikk han besøk av grensepoliti-soldater.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart