Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Zoabi fratatt diplomatisk pass

Knesset-medlem Hanin Zoabi, som deltok i forsøket på å bryte Israels sjøblokade av Gaza-stripen i mai, er fratatt sitt diplomatiske pass. Det ble bestemt tirsdag, da flertallet av Knessets forsamling stemte for å inndra fordeler hun har i kraft av at hun er medlem av nasjonalforsamlingen. Umiddelbart etter offentliggjøringen av avstemningen brøt det nesten ut voldelige sammenstøt mellom arabiske og jødiske Knesset-medlemmer. Ordstyrer i Knesset, Reuven Rivlin, hevdet under plenummøtet at dette var en sak for statsadvokaten. – Det er ikke lurt for Knesset-medlemmer å frata en annen Knesset-medlem sine rettigheter. Det er en farlig veg. I dag er den rettet mot den ene siden, men i morgen kan den være rettet mot en annen, sa han. Rivlin avsto selv fra å stemme, opplyser Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart