Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hizbollah vil tvinge IDF til å ramme sivile

De israelske forsvarsstyrkene har frigjort nye bilder, video og kart som dokumenterer hvordan Hizbollah bygger ut militær infrastruktur i landsbyene i Sør-Libanon. Ifølge IDFs Nordkommando har Hizbollah en økende militær tilstedeværelse i 200 landsbyer i Sør-Libanon. Til sammen skal 20.000 geriljasoldater være klare til å konfrontere Israel. Materialet som IDF legger fram, viser at Hizbollah legger våpenlagre og kommandosentre inne i eller like ved sivile bolighus, skoler og sykehus. – Det er viktig å vise verden at Hizbollah har bygd opp sin militære infrastruktur inne i landsbyer med det mål at vi [Israel] skal drepe flest mulig sivile i en framtidig konflikt, sier en IDF-offiser til Jerusalem Post. – Vi vil gjøre klart at dette kan skje dersom vi blir angrep av Hizbollah, legger han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart