Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ikke vær så skeptisk… vi kan gjøre mirakler

Statsminister Benjamin Netanyahu gav sitt første tv-intervju etter besøket i Det hvite hus til George Stephanopoulos i ABCs Good Morning America. Netanyahu gjentok, slik han har gjort siden han inntok statsministerstolen i mars 2009, at han er klar til direkte forhandlinger med PA-president Mahmoud Abbas. – Vi ønsker at president Abbas skal sette seg ned med oss å forhandle fram en fred mellom Israel og palestinerne, sa Netanyahu. Statsministeren avsluttet med en oppmuntring til journalisten. – Ikke vær så skeptisk. Fatt nytt mot. Det er sommer og vi kan gjøre mirakler dersom vi sikter oss inn på det, sa Netanyahu. [Se video.]


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart