Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Anstrengt forhold mellom Netanyahu og Lieberman

Forholdet mellom statsminister Benjamin Netanyahu og utenriksminister Avigdor Lieberman blir stadig mer anspent, melder Ha’aretz. Bare de siste dagene har det vært episoder som indikerer at samarbeidet skranter: Liebermans parti Israel Beiteinu stemte imot finansdepartementets budsjettforslag fredag. Senere samme dag ansatet Lieberman Meiron Reuven som fungerende FN-ambassadør for Israel, uten å ta det opp med statsministeren. I tillegg presenterte han sitt forslag om å trekke seg ytterligere bort fra Gaza-stripen mens Netanyahu var på statsbesøk i Egypt. "En konfrontasjon mellom de to virker å være praktisk talt uungåelig," skriver avisen. Kilder nær statsministeren sier det har vært spent et par uker.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart