Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg har aldri sett så mye meningsløshet

Under en pressekonferanse i Knesset mandag uttrykte utenriksminister Avigdor Lieberman sinne over hvordan hans Israel Beiteinu-parti har blitt behandlet av mediene den siste tiden. Han mener mediene har overdrevet konflikten mellom Likud og Liebermans parti. – Jeg har aldri før sett så mye meningsløshet fra analytikerne, sa utenriksministeren under pressekonferansen. Men at det er uenighet mellom partiene vedgår han likevel, skriver Jerusalem Post. – Vi har en seriøs diskusjon på minst to punkter – budsjett og lovgivning. Likevel er dette uenigheter som man fort kan komme til enighet om, mener Lieberman. Israelsk presse har også påstått at utenriksministeren ansatte Meron Reuben som FN-ambassadør uten at statsminister Benjamin Netanyahu visste om det. Lieberman avkrefter dette. – Statsministeren var klar over på forhånd at jeg ville ansette Meron Reuben. Dessverre ble vi ikke enige om ny ambassadør […] Det var ikke noe annet valg. Vi kunne ikke la posten stå åpen, forklarte Lieberman. På tross av at pressen gir et bilde av en regjering som er på kanten av stupet, tror Lieberman denne koalisjonen kan vare ut fireårsperioden frem til 2013. – Det skal Israel Beiteinu gjøre alt for å få til, sa utenriksministeren. Kun én regjering i Israels historie har tidligere fullført en hel fireårsperiode ved makten. Netanyahu forsvarte mandag kveld Liebermans plass i regjeringen. "Israel Beiteinu er vår viktigste regjeringspartner", understreket statsministeren. Lieberman og Netanyahu hadde også et oppklaringsmøte seg i mellom mandag kveld. Møtet varte i to timer og foregikk i en god tone, ifølge en pressemelding.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart