Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ledighet blant ultraortodokse koster Israel milliarder

Den israelske økonomien vil hvert eneste år gå glipp av 9,6 milliarder kroner som et resultat av at så få ultra-ortodokse er i produktivt arbeid. Det kommer fram i en ny undersøkelse gjennomført av finansdepartementet. Den skaden som vil ramme den israelske økonomien som følge av dette i 2010 vil være 300 prosent større enn for ti år siden. Påvirkningen på økonomien, slik den kommer fram i denne undersøkelsen, tar ikke høyde for subsidiene til ultraortodokse bibelskoler, trygdegoder og barnebidrag. Også dette representerer penger tapt til en verdi av mange milliarder kroner hvert år, forklarer Yedioth Aharonoth. Leder for økonomi- og forskningsavdelingen hos finansdepartementet, Eldad Shidlovsky, sier anslagene er "konservative".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart