Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Mubarak talte på fjernsyn etter kreftryktene

Egypts 82 år gamle president Hosni Mubarak holdt torsdag en fjernsynstale til folket. Statslederen virket i god form og viste seg for første gang offentlig etter presseryktene om at han har fått uhelbredelig kreft. Talen ble holdt i anledning 58 årsdagen for Egypts "julirevolusjon", melder Yedioth Aharonoth. – Vi feirer i dag årsdagen for revolusjonen, og minnes med beundring og respekt dem som ledet den, sa Mubarak. Den statlige egyptiske avisen al-Gumhuriyya kommenterte samme dag dekningen presidentens helsesituasjon har fått i utenlandske medier. – Det har aldri vært en egyptisk president som har vært så ærlig med sitt folk om sin medisinske tilstand som president Mubarak. Men ryktene og løgnene fortsetter å forfølge ham, skriver avisen på lederplass.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart