Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Trefning på grensen mot Libanon

Tirsdag 3. august 2010 skulle noen israelske soldater beskjære trær som lå mellom Israels sikkerhetsgjerde mot Libanon og grensen mellom de to land, altså på israelsk område. Hvis vekster blir for store, vil angripende soldater kunne gjemme seg bak dem.
Situasjonen er spent, og for at det ikke skulle bli noen misforståelser, gav Israel beskjed på forhånd til UNIFIL, som sendte meldingen videre til libaneserne. Det førte til at libaneserne samlet soldater i det aktuelle området, og tilkalte journalister. Det libanesiske angrepet var med andre ord planlagt.
Da israelerne kom, ble det en del roping. Men israelerne bare fortsatte sitt arbeid. Plutselig skjøt libanesiske soldater mot en israelsk observasjonspost flere hundre meter inne på israelsk område. Der var blant annet en bataljonssjef, som ble drept. Libanesere har innrømmet at de skjøt først. UNIFIL har bekreftet at ingen israeler var inne på libanesisk område.
Israel besvarte ilden. To eller tre libanesiske soldater og en journalist ble drept.
Israel har protestert til FN mot det libanesiske angrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart