Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Sikkerhetsmur i Jerusalem rives

En sikkerhetsmur som ble reist mellom Gilo-området i Jerusalem og den palestinske landsbyen Beit Jala ved Betlehem for ti år siden, skal nå rives. Søndag begynte IDF arbeidet med å demontere den midlertidige barrieren. Før midnatt er 800 plater blitt demontert. De resterende 720 platene vil bli fjernet i løpet av de neste to ukene. – For å være ærlig er jeg litt redd. Jeg håper bare alt start om igjen når veggene blir tatt ned, sier Ester Cohen, en av beboerne i Gilo. Muren i hennes nabolag ble satt opp under begynnelsen av den andre intifaden, for å hindre at palestinske terrorister i Beit Jala skjøt inn i nabolaget. Nå har det imidlertid vært svært rolig i Gilo-området i flere år, og de kommunale myndighetene i Jerusalem har bedt IDF om å fjerne betongelementene. Cohen husker godt hvordan situasjonen var for ti år siden. – Det var en fryktelig erfaring. Jeg har en utviklingshemmet datter og hun havnet i transer av frykt, skriking og roping. Det er fortsatt litt traumer igjen. Jeg er ikke helt komfortabel med at de tar ned muren, men jeg håper det representerer starten på en bedre tid. Jeg ønsker å føle at jeg bor på et normalt sted, som alle andre steder, forklarer kvinnen til Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart