Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel vil avvise alle forhåndskrav

Israel vil ikke gå med på noen forhåndskrav som Kvartetten (USA, Russland, EU og FN) måtte fremme før direkte forhandlinger mellom Israel og PA. Dette ble bestemt da den indre kjernen i den israelske regjeringen drøftet saken søndag. Det er ventet at Kvartetten vil komme med en uttalelse angående fredsforhandlingene mandag. Amerikanske kilder hevder overfor Ha’aretz at de vil kreve at en palestinsk stat etableres innen to år. Grensene skal basere seg på våpenhvilelinjene som gjaldt fra 1949 til 1967. – Kvartettens uttalelse kan fungere som kamuflasje for palestinske forhåndskrav, og det er uakseptabelt, sier regjeringskilder i Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart