Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

USA benekter Tyrkia-ultimatum om Israel

Det hvite hus benektet mandag rapporter som har hevdet at USA har gitt Tyrkia et ultimatum angående deres forhold til Israel. Washington skal ha truet med å bryte våpenavtaler med Ankara dersom ikke tyrkerne forbedrer sitt forhold til Jerusalem. – Jeg vet virkelig ikke hvor de har fått det fra, sier pressesekretær Bill Burton om oppslagene i Financial Times. – Presidenten og [Tyrkias president Recep Tayyip] Erdogan snakket sammen for rundt ti dager siden. De snakket om Iran og Gaza-flåten og andre relaterte saker. Så åpenbart har vi en løpende dialog med dem. Men ingen ultimatum ble stilt til dem. Det finnes intet ultimatum, hevder Burton.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart