Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Budsjett for høyere utdanning øker 30 %

Budsjettet til Israels utdanningssystem skal øke med 30 prosent til totalt 12,2 milliarder kroner i løpet av de neste seks årene. Utdanningsminister Gideon Sa’ar, finansminister Yuval Steinitz og leder for budsjett- og planleggingskomiteen Manuel Trachtenberg offentliggjorde planene på en pressekonferanse onsdag. Det årlige budsjettet til utdanningssystemet vil øke gradvis, fra 1,25 milliarder det første året til 3,74 milliarder det sjette året. – Vi tar penger fra forsvarsbudsjettet og bruker 40 prosent av dem på høyere utdanning. Vi vil legge til 2,1 milliarder til den høyere utdanningen, i tillegg til den vanlige økningen, forklarte Steinitz. Utdanningsminister Gideon Sa’ar sier 813 millioner kroner skal brukes spesielt på å gjøre høyere utdanning mer tilgjengelig for ortodokse jøder og arabere i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart