Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Drama ved Tyrkias ambassade i Tel Aviv

En palestinsk mann skapte drama ved Tyrkias ambassade i Tel Aviv tirsdag kveld. Væpnet med kniv, bensinkanne og håndvåpen prøvde Nadim Injaz fra Ramallah å ta personell på ambassaden som gisler og krevde asyl i Tyrkia. Det viste seg senere at håndvåpenet var et leketøy. I konfrontasjon med ambassadens vakter ble Injaz skutt. Han ble flere timer senere fraktet til sykehus med lette skuddskader. Injaz viste seierstegn og ropte død over Israel og jødene til journalistene som ventet utenfor ambassaden. Israelsk politi har tatt Injaz i arrest for å bo ulovlig i Israel uten tilstrekkelige identifikasjonspapirer. Han ble for kort tid siden sluppet ut av israelsk fengsel etter å ha vært involvert i en liknende episode med den britiske ambassaden i Tel Aviv i 2006. Også da var han utstyrt med en leketøy-rifle. Familien til Injaz på Vestbredden har tatt avstand fra mannens handlinger. Palestinske selvstyremyndigheter hevder mannen er en "narkotikaselger som bor i Tel Aviv under offisiell israelsk beskyttelse". Injaz har tidligere vært informant for israelske sikkerhetstjenester. – Da Injaz ble sluppet ut av fengsel ble han satt av i et veikryss i Judea og Samaria (på Vestbredden). Fordi han ønsket å bevare livet, flyktet han til Israel igjen, sier Avital Horef, mannens advokat.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart