Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ahmadinejad advarer mot å angripe Iran

Irans president Mahmoud Ahmadinejad lover at hele verden vil bli rammet av landets vrede, dersom de skulle bli angrepet. Uttalelsene kom lørdag samtidig som russiske og iranske ingeniører var i ferd med å gjøre Irans første atomreaktor klar til drift. – Våre muligheter vil ikke ha noen grenser […] Vi vil ramme hele jorden, truet han. Israel, USA og andre vestlige allierte har lenge anklaget Teheran for å forsøke og produsere atomvåpen. Selv hevder iranerne at deres atomprogram har fredelige hensikter og at det kun skal brukes til å produsere elektrisitet. – Jeg tror at noen tenker på å angripe Iran, særlig de innenfor den zionistiske leiren (Israel). Men de vet at Iran er en uangripelig bolverk og jeg tror ikke deres amerikanske herrer vil tillate dem det. De forstår også at det iranske gjensvaret vil bli voldsomt og smertefullt, uttalte presidenten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart