Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Barak ber om hjelp mot Gaza-flåter

En gruppe kvinnelige libanesiske aktivister har annonsert at de vil forsøke å seile til Gaza-stripen for å bryte Israels sjøblokade. Israels forsvarsminister Ehud Barak har bedt den libanesiske regjeringen om å sette en stopper for aksjonen. I en uttalelse skriver han at Libanon må «vise ansvar og stanse flåten som skal til Gaza fra deres eget farvann.» Skipene, som har varslet avreise søndag, har «ingenting å gjøre med humanitær bistand og er en fiendtlig provoserende handling, med alle dens følger,» fortsetter Barak. Lørdag ringte Barak til USAs utenriksminister Hillary Clinton, hennes franske kollega Bernard Kouchner og USAs sikkerhetsrådgiver Jim Jones. I en pressemelding forteller han at han ba om hjelp til å forhindre skipsflåten fra Libanon fra å nå Gaza-stripen. – Forsvarsministeren klargjorde at Israel gjør det mulig å levere humanitær hjelp til Gaza-stripen etter kontroll i Ashdod havn. Derfor er flåten som forsøker å nå Gaza-stripen en unødvendig provokasjon, heter det i pressemeldingen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart