Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran ikke så nær å utvikle atombombe

To israelske eksperter Yedioth Aharonoth har snakket med, mener Iran ikke er så nær å få utviklet en atombombe. Lørdag ble landets første atomreaktor satt i drift. Det vil likevel ta flere måneder før reaktoren produserer strøm og russerne vil trolig overvåke prosessen også i framtiden. Forsker ved National Security Studies, professor Ephraim Schulaim, sier russerne blir vanskelig for Iran å lure, dersom de ønsker å utvikle atomvåpen. – Brensel er ikke noe du putter på plass og fjerner enkelt og greit. En tredel av det vil bli fjernet ett år senere, men det vil bli gjort under full overvåking. Det er en komplisert operasjon som tar flere dager. Så inspektørene og russerne vil naturligvis være der, forklarer han. Professor Amnon Sela mener russerne ikke har noen interesse av å se Iran utvikle seg til en atommakt. – De er for nær Iran rent geografisk. De har ingen interesse av å ha en ukontrollerbar atommakt som nabo, mener Sela.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart