Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu mener fred «er mulig»

– Til alle skeptikerne vil jeg si at jeg tror det er mulig å oppnå fred, men veldig vanskelig, sa statsminister Benjamin Netanyahu søndag. Dette var hans første offentlige kommentar etter at USA inviterte partene i konflikten til direkte fredsforhandlinger i Washington 2. september. – Jeg ønsker USAs invitasjon til å starte forhandlinger mellom Israel og palestinerne uten forhåndsbetingelser velkommen, la han til. – Helt siden regjeringen ble etablert har jeg tatt til orde for dette. Jeg vet det er mange som er skeptiske etter 17 år, siden starten av Oslo-prosessen, og jeg kan forstå dette, sa Netanyahu. Kilder i PA sier til Yedioth Aharonoth at dersom Israel gjenopptar bygging i bosetningene etter at byggestansen går ut 26. september, vil forhandlingene bryte sammen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart