Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Noam Shalit: – Konsentrer dere om Gilad

– Bruk tiden deres på Gilad og ikke på Galant, sa Noam Shalit fredag. Han er far til den israelske soldaten som før Den andre Libanon-krigen ble kidnappet på Gaza-stripen. Han holdes fortsatt i fangenskap av Hamas.
Shalit senior kritiserte forsvarsminister Ehud Barak og statsminister Benjamin Netanyahu. Han ba sistnevnte om å gå av dersom han ikke lykkes med å løslate sønnen, skriver Yedioth Aharonoth.
– Netanyahu: Dersom du ikke er bygget for å ta beslutninger, så overgi ansvaret til et folk som kan det, uttalte Shalit da han talte under en støttemarkering i Ashkelon.
Både Barak og forsvarsledelsen har de siste ukene brukt svært mye tid på «Galant-saken». De fikk alle gjennomgå for å ikke bruke mer av sin tid på å arbeide for Gilads frihet.
– Barak har ansvar for en forsvarsledelse som dessverre bruker tid på «eksistensielle» saker – om hvem som skrev et dokument, hvem som glemte det, om logoen original, hvem leste det og hvem visste om det. Har dere kanskje lagt merke til at dere savner en soldat? Er det en prioritert sak hos ledelsen du har ansvar for?
Familien Shalit vil 28. august markere Gilads bursdag i sitt protesttelt utenfor statsministerboligen i Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart